Applied Nutrition Critical Whey 2000g
Kód: 1196/VAN 1196/CHO Zvoľte variant
Darček zdarma
Darček ku každej objednávke nad 60€

Odoslanie tovaru
Odoslanie tovaru na sklade do 24 hodín.
Podrobný popis
Applied Nutrition Critical Whey je moderný proteínový doplnok vyvinutý pre športovcov a aktívnych ľudí, ktorí hľadajú rýchly a kvalitný zdroj bielkovín. Obsahuje kombináciu srvátkového koncentrátu, izolátu a hydrolyzátu, čím poskytuje optimálne spektrum aminokyselín a rýchlu vstrebateľnosť. Každá dávka prináša až 21 g bielkovín na podporu rastu a udržania svalovej hmoty. Critical Whey je navyše obohatený o vlákninu, má nízky obsah tuku a cukru, vďaka čomu je vhodný aj počas diétneho režimu.

- Obsahuje až 21 g kvalitných bielkovín v jednej dávke
- Kombinácia koncentrátu, izolátu a hydrolyzátu srvátkovej bielkoviny
- Podporuje rast a regeneráciu svalovej hmoty
- Nízky obsah tukov a cukrov
- Obsahuje vlákninu pre lepšie trávenie
- Vhodný po tréningu aj počas dňa
.png)
| Výživové hodnoty | 100 g | 30 g |
|---|---|---|
| Energia | 1548 kJ / 367 kcal | 464 kJ / 110 kcal |
| Tuky | 4,9 g | 1,5 g |
| z toho nasýtené | 1,7 g | 0,5 g |
| Sacharidy | 6,6 g | 2 g |
| z toho cukry | 4,9 g | 1,5 g |
| Vláknina | 8,2 g | 2,4 g |
| Bielkoviny | 70 g | 21 g |
| Soľ | 0,3 g | 0,09 g |
Srvátkový proteínový koncentrát (MLIEKO) (emulgátor: slnečnicový lecitín), ISO-XP srvátkový izolát (MLIEKO), hydrolyzovaný srvátkový proteín (MLIEKO), aróma, sladidlo (sukralóza).

Zmiešajte 2 odmerky (30 g) s 250–500 ml vody alebo mlieka a dobre pretrepte. Konzumujte ihneď po tréningu alebo počas dňa v netréningové dni.

Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Nadmerná konzumácia môže spôsobiť tráviace ťažkosti. Uchovávajte v suchu, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia a chráňte pred silnými pachmi. Minimálna trvanlivosť: viď obal.
Alergény: Výrobok môže obsahovať: obilniny obsahujúce lepok, vajcia, ryby, sóju.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Srvátkový proteín |
|---|---|
| EAN: | Zvoľte variant |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
